Grote gratis Vernissage in het Mima en La Fonderie

Kom samen met ons de start van de 17e editie van de Nocturnes vieren! Afspraak op donderdag 14 september aan het kanaal: tussen 17u en 22u kan je een gratis bezoek brengen aan het MIMA en La Fonderie. Verder op het programma tijdens deze feestelijke opening: tentoonstellingen, rondleidingen, workshops, muziek (elektro en klezmer), pannenkoeken, cocktails en een Museumdorp in La Fonderie!

Door weersomstandigheden wordt het Museumdorp binnen opgesteld, op de eerste verdieping van La Fonderie. Volg de pijlen!

onze

kalender