Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis    05/10

Bewaar

Het Koninklijk Legermuseum maakt voortaan deel uit van het War Heritage Institute, gewijd aan het militair erfgoed en de herinnering. Ontdek de familieactiviteiten: het Peacekeeperspel, «Breendonk vertelt» en de expo «Dieppe. Een raid herdacht».

Opgelet: wegens een parade van de Koninklijke Militaire School die avond, ingang via de achterdeur van het Museum, onder het grote roosvenster (kant Jubelpark – Schuman).

Aangeraden route: Metro Merode – Lijn 1 en 5. Parking Jubelpark afgesloten. Parkeren op de Tervurenlaan aangeraden.

Bezoek dezelfde avond ook het museum Autoworld!

Topstukken: doorlopend

Achter de schermen: doorlopend