Nocturne van 21 september in Elsene

Voor de Nocturnes van nu donderdag 21 september trekken we naar het zuiden van Brussel. Start je avond met een bezoek aan het schitterende van Buuren Museum, trek daarna naar het Meunier Museum voor een ontmoeting met de conservatrice en sluit af met het Museum voor Fantastische Kunst – rillingen verzekerd! Ook op het programma: D’Ieteren Gallery, dat uitzonderlijk de hele avond zijn deuren opent, en de CIVA Stichting waar je ontvangen wordt met concertjes, DJ-sets en live streams vanaf enkele iconische gebouwen van Brussel.

onze

kalender