Contact

Koningsgalerij 15, 1000 Brussel
+32 (0) 2 512 77 80
brusselsmuseums.be

HAPPY HOUR(S) IN DE BRUSSELSE MUSEA

Pas op dat er in 2020 geen nocturnes zijn. Maar we organiseren een museumfestival van 1 tot 4 oktober : JOIN COME♡BACK, een lang weekend vol evenementen die simpelweg deugd doen.

Donderdag is de nieuwe vrijdag, je apero was nog nooit zo cultureel verantwoord! Van 19 september tot 5 december, afspraak elke donderdagavond in een handvol Brusselse musea. Brussels Museums Nocturnes, dat zijn niet alleen musea open tot 22u, maar vooral nieuwe expo’s ontdekken, aan workshops en rondleidingen deelnemen of de kinderen op een boeiende ontdekkingsreis trakteren.

Per museum betaal je voor de ingang €4 (standaard) of €2 (-26). Nog voordeliger? Met de Pass 5 Nocturnes betaal je €17 of €8 (-26) voor 5 toegangen. Ideaal als je een seriële museumverslinder bent of graag in groep komt.

De Brussels Museums Nocturnes zijn een initiatief van Brussels Museums.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Abonneer je op de nieuwsbrief

Nocturnes : happy hour(s), happy ending

De Nocturnes zitten er bijna op, met nadruk op bijna. Vooraleer je ons volgende evenement in je 2020-agenda aanstipt, nodigt Brussels Museums je deze donderdag 5/12 uit voor een mooie centrale afsluiter in 8 musea.     De tentoonstellingen die die avond aan bod komen, gaan alle richtingen uit: superhelden in het Joods Museum, Bruegels

Lees meer