Nocturnes : happy hour(s), happy ending

De Nocturnes zitten er bijna op, met nadruk op bijna. Vooraleer je ons volgende evenement in je 2020-agenda aanstipt, nodigt Brussels Museums je deze donderdag 5/12 uit voor een mooie centrale afsluiter in 8 musea.

In ‘Superheroes Never Die. Comics and Jewish Memories’ © J. Bruyère

De tentoonstellingen die die avond aan bod komen, gaan alle richtingen uit: superhelden in het Joods Museum, Bruegels originele prenten in de KBR, schokfotografie van Roger Ballen in CENTRALE of prachtige bruine Brusselse kroegen in de Sint-Gorikshallen.

Bij de Stichting Brel presenteert France Brel 4 kortfilms over haar vader en beantwoordt ze vragen uit het publiek.